7.2.2011

Viisiviikkoiset I-pennut ja 3,5v B-pennut

Sunnuntai vierähti vantaalla ja helsingissä I-ja B-pentujen seurassa. Eli ihan ekaksi menin Vantaalle katsomaan Jennyn luokse Peteä. Eli tässä IC Jalecat's Bater Bang (OLH c )




Kun olin siinä melkein tunnin katsellut lilapoitsua ja todennut sen olevan edelleen se ihana oma itsensä,höppänä duunailija mikä se oli jo vaavina niin kerättiin romppeet ja suunnattiin Jennyn kanssa kohti Katariinan residenssiä katsomaan Petskulle kaveria. Eli tässä I-pennut 5-viikkoisena
Punakuono Eepo jonka tuleva koti myös ujelsi vaavia katsomaan :)

pentueen laikut;Kake ja Indi. Kake tosiaan menee lilahurmuri Peten kotiin ja Indi edelleen kaipaisi omaa sijoituskotia. Petehän on I-pentujen isovaari ;o)(Pete-Lenni-Eetu-Kake)

Nekke josta on hirvittävän vaikea saada kuvia. Musta on hankala ja sen lisäksi tällä pennulla on virtaa paljon enemmän kuin Helsingin Energialla. Nekkeä tullaan ensi viikonloppuna katsomaan.

Ja sitten suloinen Nessu, sitäkin tullaan katsomaan ensi viikonloppuna.

Tässä porukka Petran sylkyssä mutta silti ihan hajallaan :D

Tähän loppuun voisikin sitten laittaa Rimpulan ja Bingunkin kuvat (kun velikin on esillä). Harvoin näkee kerralla noin montaa omaa kasvattia :)) B-pentueen Nepistä minulla ei ole tuoretta kuvaa tarjolla mutta 3 neljästä on jo hyvä!
Ensin GIP Jalecat's Brianna (OSH bs var)

Ja sitten IP Jalecat's Brianna (OSH a var)

Ei kommentteja: