23.12.2010

Shhh - Hiljaa..

Onhan jo ensi vuosi? Ai eikö? No silti.
Jalecat'sien Hiljainen Rakkaus-pentue on syntynyt.

Palataan ajassa taaksepäin aina Eetun ja Nanan ensi kohtaamiseen. Se oli helmikuu 2010 kun Nana muutti meille Lohjalta. Se sukelsi Eetun ja Taikan perheeseen suit sait sukkelaan, siitä tuli yksi pienen perheen jäsen. Eetun muuttaessa helsinkiin Nana jäi Taikan tyttäreksi tänne meille. Ne ovat olleet lähes erottamattomat. Eetu tuli meille aloitettuaan kollittelun sijoituskodissaan. Eetun olin suunnitellut Nelialle kumppaniksi mutta koska Nana aloitti kiiman ensin syntyivät treffit siitä. Nana ja Eetu kai tunsivat toisensa, en tiedä. Ensikohtaaminen oli varsin hellyttävä..ei takapuoli haistelua vaan suoraa suukottelua. Ne olivat välittömästi niinkuin monta kuukautta aikaisemminkin, ennen Eetun luovutusta.Pesivät, halasivat ja hoivasivat toisiansa. Eetu selkeästi mietti kuumeisesti. Monta kertaa se otti Nanaa niskasta kiinni mutta jäi sivuun tuijottamaan hölmistynyt ilme naamallaan. Kun meno oli seuravanakin päivänä samanlaista, lannistuin. Mutta koska pariskunta oli hiljaa ollessaan keskenään annoin treffien venyä lähes nelipäiväiseksi. Olin täysin varma ettei mitään ollut tapahtunut. Neljä viikkoa myöhemmin olo oli tyrmistynyt, me odotimme vauvoja! Eilen Nana oli vaisu, se nukkui paljon, ei halunnut olla yksin. Yksittäisiä suppareita näkyi, ruoka ei maittanut. Ja viime yönä syntyi 4 pentua, ilman ihmisten apua.Ilman äänähdystäkään. Todellinen Hiljainen rakkaus-pentue. Kultaakin kalliimpia, jokaikinen.
Karvan pituus ja sukupuolet selviävät hieman myöhemmin. Laikukkaiden valkoisen määrä vaikuttaa kovin hintsulta mutta katsotaan.Nimet ovat työn nimiä, ne pulpahtivat mieleen nostellessani pentuja kuvattavaksi. Pidätän oikeuden muutoksiin ;o) Kuivapainot 85g-107g
"Hopsansaa"
OSH var/OLH n

"Herkku"
OSH var/ OLH b 03

"Honey"
OSH var/ OLH b

"Hyssy"
OSH var/ OLH b 03

Vielä reilu viikko Nelian vauvoihin. Voi olla niin että pentueisiin ei synny naamiollisia koska sellainen kutina olisi ettei Eetu naamiota kanna perimässään.Mutta siiheksi ;)

3 kommenttia:

Elina V. kirjoitti...

Onnea söpöläisistä! Ihanaa kuulla välillä tällaisiakin luonnollisia synnytystarinoita.

luolaleijona kirjoitti...

Paljon onnea ihanista joululapsista!

pojancoltiaiset kirjoitti...

Oi, sieltähän tuli hienoja pentuja, kaikista kommervenkeista huolimatta. Ihanaa, että synnytys kävi luonnollisesti. :)