4.10.2010

Huisaa!

F-pentueen Frida aka Freja oli ekassa näyttelyssään elämässään, eilen sunnuntaina ja tulokset olivat mahtavat! Ulrika kertoo että Usa-lainen tuomari piti tytöstä paljon ja eritoten tytön silmistä ja kuviosta. Kommentoi myös profiililinjan möykkyä sekä pienoista pulleutta mutta piti siis senverta paljon että Freja ylsi kisankautta tuomarinsa parhaaksi!!!!Kyllä on hymyilyttänyt koko päivän :) Freja oli käyttäytynyt mallikkaasti huristen ja puristen sekä keikistellen :))

Kuvassa Freja on Thomasin sylissä näyttelyissä! Pic:Ulrika and Thomas from Cattery Merlion's

G-pennut ovat 11½ viikkoisia tänään. Isiksen kotiin paluu lähenee päivä päivältä. Geet saavat vahvisteensa ja perjantaina erinäisten syiden takia (kuten eläinlääkärin menot:) Ollessani yövuoroissa huomasin monasti aattelevani pentusia täällä kotona ja olinkin erittäin onnellinen palatessani kotiin ja saadessani varsin myrskyisän vastaanoton pennuilta. Ne kiipeilivät mölisten päälläni ja koko yön sain purinaterapiaa. Ne taisivat olla varsin iloissaan nähdessään minut :)) Tässä kuvia
Kaapo-poitsu

Sitten Kaapo ja Dino

Issu

Gigi-tytteli

Gebsu ja Gigi; Gebsu on edelleen varattavissa.Ensi sunnuntaina sitä on tulossa perhe katsomaan joten silloin olemme viisaampia mutta siis kyselyitä otetaan ilomielin edelleen vastaan.

Gala

Gala taas :)

Ja sitten Dino :))

1 kommentti:

luolaleijona kirjoitti...

Oih ja voih <3 Ilmeikästä sakkia, ihana tuo naurava Gebsu!