9.11.2009

Eetä ja Äffää

Eetu pieni mursunpoika painaa maitohanan avulla nyt noin 270g ja avasi silmänsä noin 10 päivän iässä (niinkuin veikat Roni ja Renekin). Minusta se on mahdottoman komea miehenalku ja nyt kun näin sen taas parin päivän jälkeen niin sydämessä ailahti lämpöisesti, silmäkulmat kostuivat ja pusuttelin pojun märäksi. Taika sai tietysti osan vunttaamisesta ja täytyy sanoa omahyväisesti että kerrankin se selkeästi näytti että se oli kaivannut minua myös. Lähetin kuvia pojista eläinlääkärillenikin Jaanalle sekä sektiossa auttaneelle pieneläinhoitajalle Marjo-Riitalle. Ilman heitä ei tässä oltaisi!

Tänään myös päätin rekisteröintinimen ja se tulee olemaan Jalecat's Eternal Flame. Ai mikä on nimen takana; googlettakaa!
Kas tässä teille meidän pieni pullea soturi

Lohjalla tilanne alkaa olla tasaantunut sen osin että Isis rentoutuu ja on alkanut pienokaisiaan hoitamaan. Synnytys oli tosiaan rankka kokemus ja nuori ensikertalainen emo todella kivulias ja ihmeissään monesta asiasta. Pennut ovat todella pieni painoisia. Hädin tuskin 60g painoi pienin ja isoinkin vain noin 70g. Näin pieniä minulla ei ole koskaan ollut. Mutta nämä pikkaraiset ovat jänteviä,virkeitä ja toimeliaita. Lisämaitoa on annettu ja nyt toivotaan että kerma alkaa norumaan ja pienet pullistumaan. Tässä tämän päivän kuva pienistä muruista ja Isiksestä josta olen hyvin ylpeä!

ps. Minna,tuikkase mun puolesta iltapusut vauvoille ja Isikselle kanssa ;)

3 kommenttia:

Elina V. kirjoitti...

Oi, komea Eetu!

pienet äffätkin ovat lutuisen oloisia, sen mitä niistä saa selvää ;)

Unknown kirjoitti...

Ihania vauvoja kaikki. Onnea ähvistäkin!

terv. yx, jonka ei tarvi Eternal Flamea googlettaa ;D

Satu kirjoitti...

Eetu on lupaava! Joo, ei minunkaan tarvitse googlettaa ;)