20.1.2009

Taikuliini <3


Taikan odotus on soljunut eteenpäin niin että noin viikko laskettuun aikaan on enää jäljellä. Maha ei missään vaiheessa ole kasvanut mitenkään räjähdysmäisesti tai muutoinkaan niin että kuvien ottaminen olisi näyttänyt sen kokoa hyvin.Tämä ei sinällänsä ole ollut mikään yllätys sillä tuleva emo itse on hyvin siro ja elegantti nuori kissanaaras ja juoksu josta se vihdoin ja viimein astutettiin eläinlääkärin luvalla oli pitkittynyt jo 9 päiväiseksi. Kyllä siellä silti pullat on uunissa ja Jalecat's D-pentue kasvamassa. Osa lukijoista varmaan ihmettelee miksi juoksun annettiin valua noin pitkäksi eikä astututsta tehty aikaisemmin, kerrottakoon että olin hyvin kahden vaiheilla tämän pentueen teettämisen vuoksi. Taikan veli kuoli nuorena Fippiin ja se sai luonnollisesti kaikki suunitelmat uusiksi. Juteltuani useamman kasvattajan ja eläinlääkärin kanssa päädyin tähän tulokseen että pentuetta lähden yrittämään.

Nyt odotusta on jäljellä siis reilu viikko, jos vaan siis kaikki menee hyvin ja pennut syntyvät laskettuna päivänä tai siinä lähitietämillä.
Taikula kävi tänään kuvauksissa ja kuva näyttää että tulossa olisi kaksi todella komean profiilin omaavaa kissavauvaa! Paino tulevalla mammalla on noussut yhteensä 600g ja ultra kertoo kahden pienen sydämen tikuttavan voimakkaasti!

Masun hillityn kasvun vuoksi osasimme odottaa pientä pentuetta mutta koska usein vähäsikiöisissä synnytyksissä saattaa olla ongelmia halusimme varmistaa määrän, nyt voimme huoletta valmistautua viimehetket vauvojen hautomiseen ja emon hemmotteluun!Meidän pienestä prinsesta on tulossa mamma. Pitäkäähän hännät ristissa kaverit että kaikki menee hyvin!

4 kommenttia:

Luminata kirjoitti...

I am blogging for about a week. And I came to know a lot of bloggers. But, it's never enough when it comes to friendships. So, if you have the time, please visit my blog:

http://luminata55.blogspot.com

maarit kirjoitti...

Paljon onnea loppu odotukseen ja synnytykseen! Me pidetään peukut pystyssä että kaikki sujuisi hyvin! :D

Satu kirjoitti...

Peukut ja varpaatkin pystyssä!

Mirka V. kirjoitti...

Meilläkin on kaikki pienet possut ojossa lähettämättä tsempityksiä sinne teille :)